Routebeschijving

Vanuit de richting Goes neemt u vanaf de A58 afslag 36 Heinkenszand. U gaat dan onderaan afslag op rotonde rechtsaf. Vervolgens verder richting Lewedorp via de N665 , volg de borden richting "Vliegveld Midden Zeeland". 

Vanuit de richting Middelburg neemt u op de A58 de afslag Arnemuiden (afslag 37). Vervolgens gaat u het viaduct over en rijdt Arnemuiden door in de richting van het Veerse Meer. Vervolgens volgt u de borden richting "Vliegveld Midden Zeeland".

Vanuit Terneuzen rijdt u de Westerscheldetunnel door. Daarna volgt u de borden richting Goes. Bij het viaduct en de borden ‘S Heerenhoek slaat u af en volgt u de borden Lewedorp. In Lewedorp rechtsaf waarna u de borden richting "Vliegveld Midden Zeeland" kunt volgen.

Parkeren

Er is ruime parkeermogelijkheid in de bermen van de Calandweg en de Muidenweg. Parkeren is GRATIS. Parkeert u uw auto alstublieft helemaal in de berm, en laat de brandkranen en toegangsdammen naar akkers vrij.

Voor fietsers is er een aparte stalling vlakbij de entree van het terrein. Hier zijn ook enkele invalide-parkeerplaatsen.